TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

 

 

Voimassa 1.8.2020 alkaen.

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Klaimet Finland Oy (3009782-7). Myymme tuotteita yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta kauppa.kloffa.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse lähettävällä tilausvahvistuksella, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja niiden hinnat sekä toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Tilauksen tuotelistauksen

Tilauksen loppusumman

Veroerittelyn

Tilauspäivämäärän

Maksutavan

 

Saat Paytrail Oyj:ltä maksuvahvistuksen, jossa on kerrottu maksun summa, maksutunnus sekä päivämäärä. Ole yhteydessä Paytrailiin (020 718 1830 / asiakaspalvelu@paytrail.com), mikäli sinulla herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Visa (Nets), MasterCard (Nets), American Express (Nets) ja MobilePay.

 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan:

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

 

Toimitustavat ja -aika

Kustomoitujen tuotteiden valmistus alkaa vasta yhteisön (yritys, yhdistys tai muu ryhmä) tilausajan päättymisen jälkeen. Tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisimman nopeasti ja toimittamaan heti valmistumisen jälkeen. Tuotteet toimitetaan yhdessä erässä yhteisön yhteyshenkilön kanssa sovittuun osoitteeseen, ellei sivustollamme ole erikseen toisin mainittu. Joissakin tapauksissa, tuotteiden valmistustavoista riippuen, jotkin tuotteet saattavat valmistua eri aikatauluilla. Tällöin tuotteet voidaan toimittaa kahdessa tai useammassa erässä. Tilausten tyypillinen toimitusaikataulu on 2-4 viikkoa tilausajan päättymisestä. Tilapäiset puutteet yksittäisten tuotteiden varastosaatavuuksissa saattavat pidentää toimitusaikaa.

 

Tilauksen sitovuus

Kuluttaja sitoutuu tilauksen tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Klaimet Finland Oy on lähettänyt tilausvahvistuksen sähköpostitse. Kuluttajan tekemän tilauksen jälkeen Klaimet Finland Oy:llä ei ole oikeutta muuttaa kyseisen tilauksen toimitusehtoja.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Kustomoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 

 

Poikkeuksia ovat tilanteet, joissa kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on saapuessaan rikkoutunut tai vaurioitunut. Tällöin kuluttajan tulee ilmoittaa asiasta välittömästi Klaimet Finland Oy:lle osoitteeseen info@kloffa.fi tai postitse osoitteeseen Klaimet Finland Oy, Vatselankatu 9, 20500 Turku. Virheellinen tai viallinen tuote palautetaan postikuluitta Klaimet Finland Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti sillä ehdolla, että reklaamatioilmoitus on ensiksi asianmukaisesti toimitettu Klaimet Finland Oy:lle. Vastaanotettuaan palautetun tuotteen, Klaimet Finland Oy palauttaa mahdollisesti jo maksetun kauppahinnan kuluttajalle tai vaihtoehtoisesti sopii kuluttajan kanssa korvaavan tuotteen toimittamisesta.

 

Klaimet Finland Oy ei ole vastuussa kuluttajan itse tilauksen yhteydessä tekemistä virheistä esimerkiksi tuotteen kokoon, määrään tai väriin liittyen.

Asiakkaalle lähetetyt ja verkkokaupassa näkyvät kuvat ovat näköisvedoksia siitä, miltä tuote kustomoituna tulisi näyttämään. Ne eivät ole kuvia valmiista tuotteesta, ja kustomoidussa tuotteessa saatta esiintyä pieniä eroavaisuuksia vedokseen verrattuna. Klaimet Finland Oy ei vastaa mahdollisista eroavaisuuksista liittyen kustomoinnin kokoon, sijoitteluun tai muuhun yksityiskohtaan.

 

Reklamaatio

Väärän, viallisen tai kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen tapauksissa on välittömästi tehtävä reklamaatioilmoitus Klaimet Finland Oy:lle. Reklamaatioilmoituksen tulee sisältää seuraavat tiedot:

Kuluttajan nimi, osoite ja puhelinnumero

Tilausnumero

Tilauksen vastaanottopäivämäärä

Kuva ja sanallinen kuvaus reklamoitavasta tuotteesta tai asiasta

 

Palautus

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

Kuluttajan nimi, osoite ja puhelinnumero

Tilausnumero

Tilauksen vastaanottopäivämäärä

Palautusosoite: Klaimet Finland Oy, Vatselankatu 9, 20500 Turku

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Ylivoimainen este (force majeure)

Klaimet Finland Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Klaimet Finland Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Klaimet Finland Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Tietosuoja

Tässä verkkokaupassa henkilötietoja käsitellään Kloffa Clothingin tietosuojaselosteen mukaisesti.