Tervetuloa Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura ry:n verkkokauppaan!

Tältä sivulta löydät uniikit ja vastuulliset tuotteet ainejärjestösi logolla.

  1. Valitse haluamasi tuotteet, lisää ne ostoskoriin ja siirry kassalle.
  2. Me hoidamme kaiken muun puolestasi!
  3. Tuotteet on aina mahdollista tilata lähimpään Postin noutopisteseen valitsemalla “noutopistetoimitus” hintaan 9,90€ ja tarjousviikkoina veloituksetta “yhteistoimitus” vaihtoehdolla.

 

 

TLK järjestää vuosittain kahteen otteseen (keväällä ja syksyllä) tarjousviikot, jolloin kaikki tuotteet ovat myynnissä halvempaan hintaan (pl. erikoistuotteet)! Tarjousviikkojen aikana tuotteille on valittavissa myös veloitukseton yhteistoimitus, jolloin kaikki tilatut tuotteet saapuvat valmistuksen jälkeen yhdessä erässä TLK:n ainejärjestölle ja niitä voi noutaa järjestön tiloista. Tarjousviikkojen tarkemmista ajankohdista ja yhteistoimituksen noutoajoista saatavilla lisätietoa yhteyshenkilöltä Laura Kallio, isanta@tampereenkandit.fi. Lisätietoa löytyy myös yleisistä tiedotuskanavista.

 

Toimithan nopeasti, sillä tarjousviikkojen hinnat ja erikoistuotteet ovat keväällä saatavilla vain rajallisen ajan 18. – 31.3.2024.

 

Toimitusaika tuotteille on n. 4-5 viikkoa tilausajan päättymisestä (ja tarjousviikkojen ulkopuolella). Tarkemmat tiedot toimituksesta ja jakelusta saat TLK:n hallitukselta, yhteyshenkilönä toimii Laura Kallio, isanta@tampereenkandit.fi. Huomioithan, että kyseessä on TLK:lle kustomoitujen tuotteiden tilausjärjestelmä, eikä kustomoiduilla tuotteilla ole vaihto- tai palautusoikeutta, joten täytä tilaus huolellisesti. Tuotteet valmistetaan valintojesi mukaan. Tilauksen yhteydessä kerättäviä osoite- ja henkilötietoja käytetään tilausten käsittelyssä.

Hupparit

Erikoistuotteet

Colleget

Muut tuotteet